بطور کلی مقاله یک نوع محتوا آموزشی یا اطلاع رسانی می باشد که در آن یک موضوع بصورت علمی مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرد و پس از تحقیق جامع نسبت به آن موضوع, خروجی نهایی آماده میشود.
مقالات میتوانند در تمامی موضوعات علمی از جمله روانشناسی, کامپیوتر, علوم اجتماعی, ادبیات فارسی و انگلیسی و … باشند که این مقالات باید در حدود 10 الی 20 صفحه جمع آوری شوند.
عنوان
نام نویسندگان
اطلاعات نویسندگان
چکیده
کلمات کلیدی
مقدمه
پیشینه تحقیق
روش تحقیق
نتیجه گیری
تقدیرو تشکر
منابع
عنوان مقاله:
عنوان مقاله شامل موضوعی است که نسبت به آن به بررسی و تحقیق پرداخته اید و اطلاعاتتان را نسبت به آن موضوع جمع آوری کرده اید.
چکیده:
چکیده یک بیان کلی از موضوع مقاله, روش تحقیق, نتیجه گیری انجام شده به اندازه یک پاراگراف می باشد به طوری که خوانندگان با مطالعه چکیده متوجه کلیت مقاله شما و نحوه تحقیقی که برای جمع آوری محتوا مقاله انجام داده اید را متوجه بشود.
کلمات کلیدی:
کلمات کلیدی از 3 کلمه تا نهایتا 12 کلمه میتواند باشد که به طور کلی بیانی از کلمات تخصصی و محوریت مقاله شما را بیان میکند.
مقدمه:
در مقدمه موضوع مقاله بیان میشود و اهمیت و هدفتحقیق بطور کلی شرح داده می شود.
پیشینه تحقیق:
در پیشینه تحقیق نتیجه تحقیقاتی که در گذشته انجام شده است بیان می شود و دلیل ادامه ی تحقیق توسط شما در انتهای پیشینه ی تحقیق ذکر می شود.
روش تحقیق:
در روش تحقیق مباحث مختلف که در ارتباط با موضوع مقاله شما مورد ارزیابی قرار گرفته است و نحوه ی جمع آوری اطلاعات و آنالیز آنها را بیان می کنید.
نتیجه گیری:
نتایج بدست آمده از تحقیق شما به اندازه یک پاراگراف به شکل گویا و قابل درک بیان میشود.
در نوشتن یک مقاله, چکیده آخرین مرحله مقاله نویسی می باشد می باشد زیرا ابتدا باید روش تحقیق و نتیجه گیری بیان شود تا بتوانید تمامی این موارد را بشکل خلاصه شده در چکیده بیان کنید.
انتخاب موضوع متناسب با مقاله یک مرحله بسیار مهم برای نوشتن مقاله می باشد که به نحوی میتوان گفت مهم ترین گام مقاله نویسی انتخاب عنوان یا موضوع مقاله می باشد.
برای انتخاب موضوع مناسب، میتوانید از روشهای زیر بهره مند شوید:
1- انتخاب موضوع مناسب با سلایق و علایق خود:
انتخاب موضوعی که شما به آن علاقهمند هستید، میتواند در نوشتن مقاله به شما کمک کند که با ذوق و اشتیاق بیشتری نسبت به جمع اوری محتوای مقاله داشته باشید. این کار میتواند باعث ترغیب شما به پژوهش و نوشتن با کیفیتتر شود.
2- مطالعه مقالات مشابه با موضوع شما:
مطالعه مقالات مرتبط با حوزه مورد نظر، میتواند به شما کمک کند تا موضوعات مهم و جدید را شناسایی کنید و به مشکلات و نیازهای حوزه مورد نظر پی ببرید. همچنین یک دید جدید و تازه به شما می دهد و به راحتی میتوانید شکاف تحقیق خود را مشخص کنید.
3- مشاوره با راهنما یا استاد به عبارتی بهره مندی از استاد راهنما:
در صورتی که در دانشگاه یا موسسه آموزشی فعالیت میکنید، مشاوره با استاد یا راهنما میتواند به شما کمک کند تا موضوع مناسبی را انتخاب کرده و از تجربیات آنها بهرهمند شوید و مسیر صحبح حرکت برای جمع آوری اطلاعات را در اختیار شما قرار می دهد.
4- تحلیل مشکلات و نیازهای موضوع مورد نظر:
بررسی مشکلات و نیازهای موضوع مورد نظر میتواند به شما کمک کند تا موضوعی را انتخاب کنید که به حل این مشکلات و نیازها روز جامعه کمک کند.
موسسه علمی پژوهشی شادی
تلاش موسسه علمی پژوهشی شادی با مدیریت دکتر شادی ایروانی بر این است که جایگاه ویژهی علم و دانش خود را در دنیای امروزی مشخص کنید و آن را به هدفی دست یافتنی تبدیل کنید. برای تحقق این هدف ما از ترکیب خلاقیت، تخصص و هنر استفاده میکنیم تا سریعترین و بهینهترین راهکارهای ممکن را به شما ارائه دهیم.